Wie ben ik

Mijn naam is Peter Barnhoorn. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de salarisbranche.  Na de vele jaren van werkervaring in de salarisverwerking en detachering heb ik per 1 februari 2014 de stap en uitdaging genomen om voor mezelf te gaan beginnen.

Ik ben een gedreven, accurate en enthousiaste consultant die oprecht en sociaal is. Hou van een prettige werksfeer en zorg door kennis en kwaliteit dat de doelstelling van de opdrachtgevers worden gewaarborgd.

Door de jaren heen heb ik vele leuke en uitdagende opdrachten mogen vervullen bij verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Ik heb met veel verschillende salarissystemen gewerkt en ben vrij handig in Excel. Daarnaast heb ik kennis van verschillende Cao’s.

Ik ben gecertificeerd bij het Nirpa als RPP’er.

nirpa_groot_150x94-nirpa-logorpp_groot_150x94-rpp-logo

www.nirpa.nl